BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

viernes, 25 de mayo de 2018

AMANIDA DE PASTA, VERDURES I POLLASTRE

El divendres dia 18 vam fer al taller de cuina una amanida de pasta de tota la vida. Vam anar al DIA com sempre, després vam anar al taller i ens vam posar mans a l'obra.

Ingredients:
- 400 gr. de pasta farfalle (o fusilli)
- 400 gr de mozzarella en boletes
- 120 gr d'olives negres i verds sense pinyol
- 500 gr de cirerols o altes tomàquets petits
- 2 llaunes de tonyina
- Alfàbrega
- Sal
- Oli

Per fer l'amanida primer tenim que posar aigua a bullir, seguit quan comenci a bullir afegim la pasta i, un cop va tornar a arrencar el bull, vam seguir les instruccions del paquet pel temps de cocció.

Mentrestant anem tallant les olives, els tomàquets, la mozzarella en trossets petits.

Vam trinxar la tonyina amb una forquilla i la vam posar en un bol.

Cada ingredient el vam posar en un plat per a que cadascú es preparés l'amanida al seu gust.

Quan la pasta està cuita, la treiem del foc i la posem a sota de l'aixeta per tallar la cocció.

Vam posar la pasta en un bol i la vam repartir entre tots. Cadascú va posar els ingredients que va voler.

Quan tots vam tenir el plat llest, cap a l'estòmac.

Moisés
Raul





7 comentarios:

  1. Una recepta fàcil, saludable i econòmica! Què més es pot demanar??

    Us vau organitzar molt bé a l'hora de realitzar les diferents tasques. Felicitats nois!!

    ResponderEliminar
  2. Yo no soy muy de Ensaladas, pero seguro que estaba BUENISIMA

    ResponderEliminar
  3. una recepta molt llaugera per fer y molt fresca per aquest temps
    miriam

    ResponderEliminar
  4. Quins cuiners mes guapos
    felicitats sou molt aplicats
    una feina ben feta.David

    ResponderEliminar
  5. felicitats!!!!1 bona feina :)

    ResponderEliminar
  6. Segur que devia estar bé, ara que ve la calor dónen més ganes de menjar coses fresques i lleugeres com són les amanides.

    ResponderEliminar