TALLER D’ESTABLIMENT DE MENJAR PER EMPORTAR
El passat dia 2 de desembre vam començar el taller d’establiment
per emportar, hem total hem fet 11 sessions de les quals tres eran práctiques
al espai social Granollers, i unes altres dos van ser per treurens el
certificat de formació per manipulador d’aliments. Les pràctiques constàven de
organitzar-nos i disposant d’un pressupost, anar a fer la compra a un
supermercat els productes que desprès teníem que cuinar, tornàvem a l’espai a on
vam aprendre com es tenien que col·locar els aliments, quins eren els hàbits d’higiene
(rentar-nos les mans, rentar els aliments…), com col·locar els estris, i elaborar
els diferents plats. Els primers dies ens van cronometrar i l’últim dia vam
tenir que anar més en compte el procediment de l’elaboració.
Els dos dies de formació d’higiene per manipulador d’aliments
va constar de classes teòriques on ens van explicar la legislació, les alèrgies
alimentaries i les intoxicacions. I l’últim dia vam fer examen tipus test.
Ha estat un taller molt amé i productiu amb una gent molt
maca i ha fet que l’ambient fós molt agradable.
Sergio,
Carlos, David i Michael
Felicitats als que han realitzat aquest taller!!
ResponderEliminarAra ja sabeu els aspectes necessaris per poder treballar en un establiment de menjar preparat.
Molt interessant!!Quina pinta que te tot, felicitats!
ResponderEliminarIrene Guiu
Moltes felicitats a tots!!!Quina pinta tenen aquests plats!Molt ben explicat i molt xules les fotos!
ResponderEliminarCarlos
Marcel: molt bona feina i un bon recurs
ResponderEliminarfelicidades por realizar el taller,tiene buena pinta lo de la mesa y un saludo al michael que ya no te vemos por jardineria.. "cristian"
ResponderEliminarDavid - Que chefs que aprenda Arguiñano!!
ResponderEliminarMarta - Bon Profit!
ResponderEliminarhttp://lookingforaplaace.blogspot.com.es/2016/03/bar-pepet.html
ResponderEliminarEmilio - Quina bona pinta!!
ResponderEliminar