BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

martes, 29 de octubre de 2019

Hotels d'insectes

El grup de joves del Prelaboral, durant els mesos de setembre i octubre, han estat realitzant 10 hotels d’insectes per a diverses escoles i horts de Granollers. Com  ja sabeu, anem treballant a través de la metodologia de l’aprenentatge i servei. Es tracta d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat.
A través del taller de marqueteria, utilitzant les serres, paper de vidre, i altres elements de la natura, hem realitzat aquests hotels d’insectes tant xulos.
Sabeu que són els hotels d’insectes? “Un hotel d’insectes és un objecte creat per a acollir i oferir refugi a aquests animals, ja que aquí hi poden trobar un lloc idoni per a protegir-s’hi durant els períodes d’hivernació o per a utilitzar-ho com a niu. Aquests refugis volen reproduir els hàbitats naturals dels insectes per tal d’afavorir la seva presència a prop de les nostres plantes en horts, terrasses i balcons.”
Un cop vàrem finalitzar els hotels, vàrem anar a l’Escola Ponent a fer l’entrega d’alguns d’ells. Ens va agradar molt l’experiència, ja que ho vam poder explicar a una classe de cinquè, i conjuntament vàrem buscar els arbres més adients per poder penjar-los, com podeu veure a les fotos. Va ser molt enriquidor, ja que vam poder veure el resultat d’aquest esforç que hem fet. Els nois ens van fer moltes preguntes i van mostrar molt d’interès. 

Grup de joves
















7 comentarios:

  1. Moltes felicitats al grup de joves per tota la feina que han fet!!Poder compartir-ho amb els nois i noies de l'Escola Ponent va ser molt enriquidor.

    ResponderEliminar
  2. Els hotels d'insectes han quedat molt macos .... felicitats!!!

    ResponderEliminar
  3. Em sembla una idea molt bona, moltes felicitats per la feina feta!!!

    ResponderEliminar
  4. una buena experiencia, y unos de mis talleres favoritos, la verdad es que he aprendido mucho sobre este taller de construir hoteles de insectos. Por último los hoteles han quedado muy bonitos.

    David Iglesias

    ResponderEliminar
  5. A sido un placer hacer este proyecto junto al grupo de jóvenes durante estos 2 meses y ansió con ansias el siguiente proyecto, que se rumorea que sera restauración de muebles.

    ResponderEliminar
  6. La idea m'ha agrasdat molt, últimament es fan coses molt xules! :)

    ResponderEliminar
  7. a estado muy bien el proyecto. Va a estar reñido con el siguiente que vamos a hacer porque no es solo restaurar sino aparte de restaurar realizar una apoyo a los de el Xipre, un comedor social

    ResponderEliminar