BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

miércoles, 22 de marzo de 2017

Recepta de cuina

ARRÒS A LA CUBANA

INGREDIENTS:
250g de arròs
2 tetrabrick de tomàquet fregit
2 ous per persona
Oli d’oliva
Sal
Mitja ceba
dent d’all
Aigua

ELABORACIÓ:
Pelem l'all i el tallem en làmines. En una olla posem l'oli d’oliva. A continuació, fregim l'arròs.
Incorporem l'aigua fins a la meitat. Afegim mitja pastilla d'avecrem i una mica de sal. S'ha de cuir durant 20 minuts. En una paella afegim oli d’oliva. Piquem mitja ceba i la sofregim. A continuació, incorporem el tomàquet fregit, sal i una mica de sucre. Deixem que es cuini 15 minuts a mig foc i remenem amb una cullera lentament.
En un altre paella amb abundant oli d’oliva fregim els ous. Important que l'oli estigui calent per que ens surti bé. Afegim un ou, una mica de sal i que es vagi fent. Trèiem i reservem.
Ara anem a muntar el plat; agafem una tassa i afegim l'arroò per donar forma com si fos un flam. Per a sobre afegim el tomàquet fregit i a un costat els ous fregits. El plat estarà llest.

Angel i Adrià



9 comentarios:

  1. Hola quina bona pinta a mes es un dels plats meus favorits mirare la recepta per ferlo millor gracies
    atentament
    Francesca .

    ResponderEliminar
  2. tiene muy buena pinta si señor !! seguir asi :)

    saludos.


    Aynoha

    ResponderEliminar
  3. tiene muy buena pinta si señor !! seguir asi :)

    saludos.


    Aynoha

    ResponderEliminar
  4. És una bona recepta i cambia una mica. Jo la preparo bullint l'arròs, fregeixo l'ou i li poso salsa de tomàquet fregit. Crec que l'all li pot donar un toc de gust. M'ho apunto!

    ResponderEliminar
  5. Segur que esta boníssim!!
    Irene

    ResponderEliminar
  6. sencillo y alimenta , para aquellos que no son unos cocinillas pero quieren llenar el estómago. Recomendable para verano.
    yolanda Rangel

    ResponderEliminar
  7. Quina gana entra mirant aquests plats que prepareu cada setmana!!

    Bona feina nois!!

    Vanessa

    ResponderEliminar
  8. Molt bona recepta!! Yo ho faig igual pero afegint pollastre y curry esta molt bo tambe.
    Un saludo.
    Sergio

    ResponderEliminar
  9. Hola quina bona pinta bona elevoració m'agrada la recepta .

    ResponderEliminar