ARRÒS A LA CUBANA
INGREDIENTS:
250g de arròs
2 tetrabrick de tomàquet fregit
2 ous per persona
Oli d’oliva
Sal
Mitja ceba
1 dent d’all
Aigua
250g de arròs
2 tetrabrick de tomàquet fregit
2 ous per persona
Oli d’oliva
Sal
Mitja ceba
1 dent d’all
Aigua
ELABORACIÓ:
Pelem l' all i el tallem en làmines. En una olla posem l'oli d’oliva. A continuació, fregim l'arròs.
Incorporem l'aigua fins a la meitat. Afegim mitja
pastilla d'avecrem i una mica de sal. S'ha de cuir durant 20 minuts. En una paella
afegim oli d’oliva. Piquem mitja ceba i la sofregim. A continuació,
incorporem el tomàquet fregit, sal i una
mica de sucre. Deixem que es cuini 15 minuts a mig foc i remenem amb una cullera
lentament.
En un altre paella amb abundant oli d’oliva fregim els ous. Important que l'oli estigui calent per que ens surti bé. Afegim un
ou, una mica de sal i que es vagi fent. Trèiem i reservem.
Ara anem a muntar el plat; agafem una tassa i afegim l'arroò per donar forma com si fos un flam. Per a sobre afegim el tomàquet fregit i a un costat els ous fregits. El plat
estarà llest.
Angel i Adrià
Angel i Adrià
Hola quina bona pinta a mes es un dels plats meus favorits mirare la recepta per ferlo millor gracies
ResponderEliminaratentament
Francesca .
tiene muy buena pinta si señor !! seguir asi :)
ResponderEliminarsaludos.
Aynoha
tiene muy buena pinta si señor !! seguir asi :)
ResponderEliminarsaludos.
Aynoha
És una bona recepta i cambia una mica. Jo la preparo bullint l'arròs, fregeixo l'ou i li poso salsa de tomàquet fregit. Crec que l'all li pot donar un toc de gust. M'ho apunto!
ResponderEliminarSegur que esta boníssim!!
ResponderEliminarIrene
sencillo y alimenta , para aquellos que no son unos cocinillas pero quieren llenar el estómago. Recomendable para verano.
ResponderEliminaryolanda Rangel
Quina gana entra mirant aquests plats que prepareu cada setmana!!
ResponderEliminarBona feina nois!!
Vanessa
Molt bona recepta!! Yo ho faig igual pero afegint pollastre y curry esta molt bo tambe.
ResponderEliminarUn saludo.
Sergio
Hola quina bona pinta bona elevoració m'agrada la recepta .
ResponderEliminar