BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

viernes, 7 de junio de 2019

Feines a l'hort


Aquest mes, el grup de jardineria del Prelaboral hem plantat molta varietat d’hortalisses. El primer que vam plantar van ser enciams, pebrots, maduixes i tomàquets.
Aquell dia, vam posar adob a la terra i posteriorment l’Antonio (un home jubilat que té un hort al costat i sempre ensa ajuda) va passar el motocultor.
Seguidament, vam fer els cavallons per després aplanar-los passant el rasclet, vam fer forats amb la punta de l’aixada , vam plantar els diferents tipus de plantar per finalment regar-los.
El divendres passat vam anar a Palou a comprar més planter per a l’hort. Finalment vam triar albergínies i síndries, ja que vam fer un full on vam apuntar què és més recomanable plantar durant el juny i tant les albergínies com les síndries ho són.
Més tard vam anar a l’hort a plantar-les amb consells de l’Antonio, un home de l’hort ,recomanant-nos sobre la manera de plantar-les tot fent forats una mica profunds i distanciats un de l’altre i regant els forats abans de plantar per tal que quedessin més humits.


Les tomaqueres
Aquesta setmana, el grup de jardineria del Prelaboral hem reforçat les tomaqueres amb canyes que hem recollit. Les hem posat en forma de X i després una canya a sobre en horitzontal per després lligar-les amb cordes per tal de reforçar les tomaqueres. Finalment les hem regat perquè vagin creixent.



En aquesta imatge podem veure enciams, pebrots i carbassons.

Aquest dilluns vàrem plantar síndries i albergínies

A la part de la dreta de la imatge, tenim plantades maduixes. A la part esquerra, tenim enciams.


En aquesta imatge podem veure al Raúl regant les tomaqueres. El planter de tomàquets es va plantar fa dues setmanes. Avui hem possat les canyes perquè les tomaqueres puguin crèixer.

Un mes més tard:














7 comentarios:

  1. Em sembla molt interessant el que estem fent a l'hort perquè estic aprenent molt i fem tasques molt variades. És molt bonic veure com creix tot el planter, és molt satisfactori.
    RAUL FLORES

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats a tots!Esteu fent molt bona feina!L'hort està preciós! Enrecordeu-vos de portar gorra que ara comença la calor!

    ResponderEliminar
  3. Molt bona feina nois tindreu un hort molt bonic
    miriam

    ResponderEliminar
  4. Quin goig que fa l'hort!!

    Felicitats per la feina feta.

    ResponderEliminar
  5. me gusta trabajar en el huerto porque es muy tranquilo y gratificante al ver como crece todo

    ResponderEliminar
  6. Yo penso que heu fet molta feina no hi han males herbes i les hortalices estan molt bé cuidades és nota que s'ha treballat molt en el hort.

    ResponderEliminar