BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

viernes, 20 de abril de 2018

NOVA RECEPTA: Arròs a la Milanesa

Arròs A LA MILANESA

Ingredients:
400g d'rròs
- Tomàquet 2 unitats
- Ceba 1 unitat
- Pebrot vermell 1 unitat
- All 1 unitat
- Pernil 1 paquet
- Formatge parmesà 1 paquet
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració:
1. Picar molt fineta la ceba, el pebrot i el tomàquet (prèviament pelat).
2. Ho posem a sofregir amb una mica d'oli
3. Quan agafi color, afegir els alls laminats i el pernil tallat.
4. Deixem sofregir 2 minuts
5. Afegim sal, all i julivert
6. Afegir arròs i remoure
7. Afegir el doble d'aigua que d'arròs i deixar coure entre 18-20min
8. Afegir làmines de parmesà, remoure i deixar 3 minuts al foc

El menjar desprenia una olor força agradable que obria l'apetit. Estava molt i molt bo, i l'aparien cia correcte. Una recepta fàcil i senzilla que esperem que us agradi. 












5 comentarios:

  1. Un cop més....
    Moltes felicitats nois per la feina ben feta!!!

    ResponderEliminar
  2. Cada setmana us supereu amb les receptes que elaboreu!!

    Felicitats nois!!!

    ResponderEliminar
  3. Que bueno haber si me pongo y lo hago en mi casa
    felicidades por vuestra receta .david.

    ResponderEliminar
  4. tiene buena pinta el arròs a la milanesa buen trabajo!!!
    miriam

    ResponderEliminar