Ingredients:
- 400g d'rròs
- Tomàquet 2 unitats
- Ceba 1 unitat
- Pebrot vermell 1 unitat
- All 1 unitat
- Pernil 1 paquet
- Formatge parmesà 1 paquet
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració:
1. Picar molt fineta la ceba, el pebrot i el tomàquet (prèviament pelat).
2. Ho posem a sofregir amb una mica d'oli
3. Quan agafi color, afegir els alls laminats i el pernil tallat.
4. Deixem sofregir 2 minuts
5. Afegim sal, all i julivert
6. Afegir arròs i remoure
7. Afegir el doble d'aigua que d'arròs i deixar coure entre 18-20min
8. Afegir làmines de parmesà, remoure i deixar 3 minuts al foc
El menjar desprenia una olor força agradable que obria l'apetit. Estava molt i molt bo, i l'aparien cia correcte. Una recepta fàcil i senzilla que esperem que us agradi.
Un cop més....
ResponderEliminarMoltes felicitats nois per la feina ben feta!!!
Cada setmana us supereu amb les receptes que elaboreu!!
ResponderEliminarFelicitats nois!!!
Que bueno haber si me pongo y lo hago en mi casa
ResponderEliminarfelicidades por vuestra receta .david.
Es veu molt bé aquest plat, felicitats!
ResponderEliminartiene buena pinta el arròs a la milanesa buen trabajo!!!
ResponderEliminarmiriam