BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

jueves, 8 de junio de 2017

El meu dia a la Sessió d'Experts


El passat 2 de juny va ser quan vaig fer la Sessió d'Experts, sobre cuina catalana.
Abans, però, s'havia de preparar. La informació i les imatges les vaig treure de diferents pàgines d'internet. Primer, vaig ennumerar  i ordenar els punts que volia exposar (una petita història, quins elements la composen, cuina per regions, utensilis bàsics i recepta de la crema catalana). Vaig recollir les dades més destacades i les vaig redactar amb les meves paraules. Després, vaig anar introduint les imatges que acompanyaven a la explicació en el power-point, amb l'ajuda de la Vanessa que em va ensenyar com funcionava.
Els dies anteriors m'ho anava llegint a casa i fent memòria. Estava una mica nerviosa, de veure com aniria el exposar als companys durant una estona el meu tema.
Al final, arribat el dia, una estona abans vam fer una petita simulació amb la Vanessa que va servir per acabar de preparar l'exposició.
Un cop a la Sessió d'Experts va ser molt emocionant. Al veure que anava sortint bé i que, al final, tant els companys com els monitors em felicitaven, em vaig sentir  molt millor.

Acabant, vam fer un tastet de la crema catalana que jo havia fet a casa. I, la veritat, es que va triomfar!



6 comentarios:

  1. Moltes felicitats Eva, ho vas explicar d'una manera molt detallada i motivadora!!!!Es nota que ho vas preparar amb temps. Un 10!!!!!Carlos

    ResponderEliminar
  2. Felicitats Eva per la teva Sessió d'Experts!!! T'ho vas preparar moltíssim i ho vas explicar molt bé!!

    La crema catalana, deliciosa!!

    Vanessa

    ResponderEliminar
  3. molt bona feina felicitats
    miriam

    ResponderEliminar
  4. Hola moltes felicitats en va agradar molt com ho vas explicar estavas tope segura tu vas currar molt i va ser molt divertid.En general va estar molt be.FELICITATS.

    ResponderEliminar
  5. La crema catalana estava bonissima!! Felicitats!!
    Irene

    ResponderEliminar
  6. FELICIDADES EVA, seguro que buscastes mucha distes trucos y consejos para realidar las más sabrosas de las recetas.
    yolanda

    ResponderEliminar