BENVINGUTS

BENVINGUTS
Institut de Treball i de Serveis Socials

martes, 23 de abril de 2019

Sortides a la Danone i a Humana

Visita a la fábrica Danone


El día 10 de abril del 2019 visitamos la fábrica de Danone situada en Parets del Vallés. Fuimos en bus. Primero nos pusieron dos vídeos y nos explicaron un poco la historia de Danone.Después entramos dentro de la fábrica, pero solo la vimos dentro del cristal por motivos de seguridad e higiene. Vimos otro vídeo sobre el proceso de elaboración de sus productos, la calidad y la venta.
Al final de la visita nos dieron a probar un actimel y un yogur de sabor chocolate, fruta o caramelo.
También nos obsequiaron con una bolsa de yogures para llevar a casa.
La visita no estuvo mal, aunque nos hubiera gustado ver la fábrica desde dentro.


Visita a Humana


El día 15 de abril fuimos a la Atmella del Vallès a visitar una empresa llamada Humana.Fuimos en bus, la parada estaba en un descampado. Una vez allí caminamos durante 10 minutos y estaba a la vuelta de la esquina.
Nos explicaron muchas cosas: como se recoge y se separa la ropa para luego poder venderla, como se separa la ropa que ya no se utiliza. Hay centenares de contenedores en toda España, y más de veinte tiendas en Barcelona.
En la nave, pudimos ver como llegaban los sacos de roca en furgonetas, las descargaban y posteriormente los clasificaban según su tipología (invierno, verano, calzado...)
La excursión no estuvo mal y aprendimos que proyectos y que hacen para recuperar la calidad que tenía el planeta. Colaboran con más de 30 ONG.
Me impactó lo que nos contaron sobre la marca textil sobre todo las exigencias que les marcaban para utilizar su ropa, también por medidas de medio ambiente no se lava la ropa.

6 comentarios:

  1. Va ser una visita interessant. Ens van explicar el funcionament de l'empresa i vam veure com treballaven.

    ResponderEliminar
  2. molt bones les sortides nois
    miriam

    ResponderEliminar
  3. me habria gustado haber podido ir a visitarla con vosotros

    ResponderEliminar
  4. Tant Humana com la Danone son dues bones empreses per poder desenvolupar la teva tasca professional. Moltes gràcies per les visites.

    ResponderEliminar
  5. el dia de la sortida a la empresa DANONE,va ser força interessant,quan vam arribar a l'empresa,ens va rebre un treballador veterà de l'empresa,que ens va guiar per totes les instalacions de l'empresa DANONE.Ens va explicar el funcionament i l`historia de quan es va fundar.a la sortida de l'empresa ,ens van oferir una nova varietat de yogurt que estavan elaborant per proximament treure-la al mercat.Ja a l'hora de marxar ,ens van donar yogurts,y activia com a gest de amabilitat per haver assistit a la visita.

    El dia de la sortida a Humana va estar molt bé perquè ens vam adonar de la quantitat d'exigències i dificultats que els hi marcaven per utilitzar la seva roba i el poc ajut que reben.
    També col·laboren amb ONG d'arreu del món i ajuden a moltes persones tant a nivell de formació com a nivell laboral. També tenen classificada la seva roba en un magatzem molt gran per diferents tipus. Va estar molt bé.
    RUBEN GALLEGO VILLAMOR I RAUL FLORES LAZARO

    ResponderEliminar
  6. Aquest mes d'Abril hem visitat dues de les empreses de la Comarca. Ambdos ens van explicar el seu funcionament, els perfils professionals per a desenvolupar les tasques en cadascuna d'elles i els requisits per a poder accedir-hi.

    Agraïm molt la rebuda al nostre grup, tant de la DANONE com d'Humana. Ens van tractar molt bé!!

    ResponderEliminar